Väldigt många av oss påverkas negativt av den stress vi känner och konsekvenserna kan vara betydande för de som drabbas; både psykologiskt och fysiskt. Larmrapporterna duggar tätt om hur stress och bristen på återhämtning skapar det ena eländet efter det andra och vi har alla vänner och bekanta som har ”gått in i väggen” eller hamnat i svåra situationer på grund av stress. Helt klart är att det inte kan fortsätta så här – det är allt för mycket lidande och kostar alldeles för mycket pengar. Det måste till en förändring – en förändring som leder till att vi som lever i Sverige idag kan känna att vi hinner med både våra måsten och det vi anser viktigt i våra liv.

Stressklubben kan hjälpa en bit på vägen…

Stressklubben är en nystartad tjänst med ambitionen att hjälpa människor, att hjälpa sig själva till större välbefinnande och att leva ett liv i större harmoni med sina önskningar. Med hjälp av kunskap från Sveriges och världens ledande experter om stress kan du på Stressklubben få allt från tips och kloka råd till att gå i något av våra program som vi utvecklar för olika tillstånd som förknippas med stress.

Vi på Stressklubben vill vara en konkret del av lösningen på ditt problem med stress. Hos oss kan du få hjälp med att ta de steg som du behöver för att kunna leva ett liv som är i harmoni med det du vill och det som du värderar högt.