Stressklubben är en webbaserad självhjälpstjänst där man som privatperson eller anställd vid anslutna företag kan få hjälp till självhjälp med stress och alla de konsekvenser stress leder till. Stressklubben samlar via experter på olika områden av stress in den senaste kunskapen om vad som kan hjälpa dig och utvecklar självhjälpsprogram som har stöd i forskning och klinisk erfarenhet.

Genom att bli medlem i Stressklubben kommer du att få du tillgång till forskarnas kunskaper och de program de utvecklar för att hjälpa dig att må bättre och leva det liv du vill leva. I Stressklubben ser vi människor ur ett helhetsperspektiv och vi skräddarsyr program för dig som ger dig verktygen att förändra ditt liv mot det du tycker är viktigt.

Vi bygger denna tjänst tillsammans. Genom att bli medlem och använda denna tjänst upptäcker vi tillsammans vad som är den mest effektiva hjälpen för just dig. Detta kan även hjälpa andra människor att må bättre. När du använder tjänsten har du möjlighet (om du vill) att dela med dig av vad du tycker fungerar för dig direkt till andra användare.

För närvarande utvecklar vi de första självhjälpsprogrammen. Håll utkik, snart är de här!