Stressklubben är en självhjälpstjänst som hjälper dig att stressa mindre och må bättre. Tjänsten är utvecklad av våra experter tillsammans med designers och webbutvecklare. Stressklubben är ännu i en betaversion, men utvecklandet pågår för att täcka in flertalet livsområden som exempelvis, relationer, sömn, missbruk, vikt osv.

Stressklubben är för alla som känner att de vill förbättra sin livssituation och få bättre kontroll över sitt liv. Vill du må bättre, känna större livsglädje och öka möjligheterna att nå dina mål, då är Stressklubben något för dig.

Alla program och övningar som finns på Stressklubben är evidensbaserade och bygger på flera års forskning. Alla människor är individuella och det finns således inga garantier för att övningarna och programmen fungerar för just dig.

Nej, ditt medlemskap i Stressklubben är privat och du behöver inte dela med dig av din information om du inte vill.

Nej, det är helt anonymt att skapa ett konto på Stressklubben och inget kommer att postas på din facebookvägg. Att du skapar ditt konto via Facebook är endast för att underlätta för dig som användare.

Stressklubben fungerar på din dator, surfplatta eller mobiltelefon med webbläsare.

Idag är endast ett fåtal av funktionerna och övningarna lanserade. Våra experter arbetar för fullt tillsammans med webbutvecklarna att ta fram övningar och program med syftet att förbättra människors välbefinnande. Vi kommer successivt att släppa på ytterligare funktioner, läs mer om tjänsten här.

Stressklubben är gratis. Längre fram kommer Stressklubben att släppa en premiumtjänst som man eventuellt får betala för.

I forumet kan du ställa frågor som berör stress och hälsa, men har du frågor kopplat till själva tjänsten är du välkommen att ta kontakt med oss genom vårt kontaktformulär.

Då vi befinner oss i en utvecklingsfas vill vi ha en möjlighet att föra en dialog med de som provar tjänsten. Ett för stort antal användare blir i detta skede svårt att hantera.

Allt eftersom tjänsten utvecklas släpper vi på nya användare.