Stressklubben har bjudit in några av Sveriges experter och forskare på stress och psykisk ohälsa. Våra experter är duktiga på mycket men kan såklart inte allt. Stressklubben jobbar efter principen att våra experter och forskare via sina nätverk kan ta fram det allra senaste inom stressforskningen och bygga program som på bästa sätt kan hjälpa dig att skapa en bättre balans i livet.

Anders Tengström – Forskare

Anders Tengström – Forskare

Anders är legitimerad psykolog och docent i psykologi vid Karolinska Institutet och forskare inom psykologisk ohälsa sedan 15 år. Han är vår teamleader och ser till att innehållet på portalen är uppdaterat utifrån de senaste vetenskapliga rönen. Att träna och förlora sig i böcker ger honom återhämtning när livet känns för uppskruvat.

Fredrik Livheim – Psykolog

Fredrik Livheim – Psykolog

Fredrik är legitimerad psykolog med inriktning på ACT-terapi, (en utveckling av KBT). När han inte bistår Stressklubbens medlemmar med sin kunskap forskar han bland annat om stressrelaterade problem vid Karolinska Institutet. Trots det behöver han själv dra ned på tempot ibland, och då helst till havs.

Giorgio Grossi – Beteendevetare

Giorgio Grossi – Beteendevetare

Giorgio är beteendevetare och docent i medicinsk psykologi vid Karolinska Institutet och forskar om stress vid Stockholms Universitet. Han är också legitimerad psykoterapeut har KBT som specialistområde och påminner sig själv då och då om att vara närvarande i nuet. Hans expertis kan du bland annat ta del av i forumet.

Michaela Murray – Stressterapeut

Michaela Murray – Stressterapeut

Michaela är diplomerad stressterapeut och livscoach. Med många års erfarenhet inom stress och hur man hittar balansen igen är hon den optimala guiden för den som är redo. Själv söker hon lugnet i naturen eller meditationen.